Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar la nostra web mitjançant l'anàlisi de la teva navegació. Si continues navegant, considerarem que acceptes el seu ús.
Acceptar
| Informació

Qui som

El Portal de les Franqueses del Vallès és un espai a la xarxa creat per a que tothom pugui estar assabentat de l’activitat comercial existent al poble. Aquí hi trobareu tot allò que els comerciants us poden oferir. Des de menjar, passant per botigues de tot tipus fins gestions administratives. A les Franqueses del Vallès, el comerç està especialitzat i ens agrada creure que tots vosaltres gaudireu dels serveis que us ofereix.

El Portal és un espai dinàmic on hi haurà tota la informació i ofertes dels comerços. Aquesta informació serà absolutament gestionada pels comerciants ja que l’equip del Portal de les Franqueses vol que aquesta eina sigui completament vostra, tant dels comerciants per a tenir el vostre espai a Internet, com dels usuaris, per a que estigueu assabentats de qualsevol novetat, oferta, concurs i activitat al poble. Hi ha altres canals informatius a part del Portal. Ens trobareu tant a Twitter, com a Facebook.

Així doncs, us convidem a visitar aquesta web per descobrir el comerç de les Franqueses del Vallès. Hi ha molts avantatges que anireu descobrint. Si comprem a les Franqueses tots en sortirem beneficiats.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0